© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Lash Volume Lifting: fraai gekrulde eigen wimpers!

Prachtige natuurlijke look met gekrulde eigen wimpers

Wilt u 's ochtends al wakker worden met een perfecte oogopslag? En wilt u liever geen wimperextensions, bijvoorbeeld omdat u een pauze inlast, de verzorging van extensions lastig vindt, geen tijd of geduld voor bijvullen heeft of omdat u meer van een 'puur natuur look' houdt? Dan is Lash Volume Lift iets voor u! Een perfect alternatief voor wimperextensions! 


Bij wimperlifting liften wij uw eigen wimpers, zodat ze langer lijken en een prachtige waaiervorm krijgen. Zonder gebruik van valse wimpers. Mascara en een wimperkrultang zijn daarna niet meer nodig. De Wimper Volume Lift is de nieuwste techniek in de beauty branche en is bij iedereen mogelijk. Dus ook als je zeer korte wimpers hebt! Met deze techniek krijgt elk eigen afzonderlijk wimperhaartje vanaf de wortel een prachtige zachte ronde krul, zodat je ogen veel meer spreken. De wimperlift is dus bijzonder geschikt voor diegenen die steile wimpers hebben, van een puur natuur look houden of geen wimperextensions (meer) willen, maar toch van een 'WAUW effect' houden. De wimperlift is niet van echt te onderscheiden. WimperPrinses gebruikt exclusief het topmerk Elleebana, dat garandeert dat je 6 weken lang een prachtige krul hebt! 

Afspraak?
Op zoek naar een wimperlift in Hoek van Holland, Maasdijk, 's-Gravenzande, Heenweg, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen (regio Westland), Maasland, Maassluis en omstreken? Ben je op zoek naar een professionele wimperstylist bij jou in de buurt, die de allerbeste kwaliteit producten gebruikt en toch betaalbaar is? Wil je dé perfecte wimpers met een natuurlijke look? Neem dan contact op via 06-37 38 26 81 (bij voorkeur via WhatsApp). Meer informatie vind je op mijn website wimperliftprinses.nl


Opbellen
E-mail