© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Hoe gaat het plaatsen van wimperextensions? 


Intake gesprek
Allereerst hou ik een intake gesprek met de klant, zodat de wensen en verwachtingen duidelijk zijn en we de juiste type extensions kiezen. Samen vullen we het medische gezondheidsformulier in.

Voorbereiding
De klant doet eventuele contactlezen uit en ik verwijder make-up resten met de Make-Up Remover van Blink. Met de Primer van Blink verwijder ik alle talg van de wimperhaartjes, zodat de lijm beter houdt. De gebruikelijke hygiëne maatregelen, zoals handen wassen en ontsmetten pincetten, worden vanzelfsprekend genomen.

Afplakken onderwimpers  
De klant kijkt naar boven, zodat ik de onderwimpers af kan plakken met een speciale tape. Dit zorgt ervoor dat de onder- en bovenwimpers niet aan elkaar vast gaan zitten.

Plaatsen wimperextensions
De klant mag tijdens de behandeling de ogen niet openen en ook geen onverwachtse bewegingen maken. De lijm en de wimperextensions liggen naast de schouder van de klant en met de beide pincetten isoleer ik wimperhaartjes en plaats de extensions erop. Tijdens de behandeling zijn vier tot vijf verschillende lengtes nodig. Kiest de klant voor 11, dan gebruik ik de lengtes 10, 9, 8 en 7 om af te bouwen richting de binnenste ooghoek. Daarmee volg ik de vorm van de natuurlijke wimper, zodat dit een mooi natuurlijk effect geeft.

Ontspan en geniet van de behandeling!
De meeste klanten die voor het eerst extensions krijgen, vinden het in het begin even spannend, om vervolgens lekker te ontspannen. Het plaatsen van extensions is een heel rustgevend gevoel. Het komt regelmatig voor dat een klant in slaap valt op de comfortabele behandeltafel.

Bewonder het resultaat
Na de behandeling houdt de klant de ogen nog even dicht, zodat de lijm verder kan drogen. Vervolgens kan de tape eraf en bekijkt de klant het resultaat in de spiegel.

Nazorg informatie 
Tot slot krijgt de klant een pakketje mee, met daarin nazorg informatie en een wimperborsteltje voor thuis. Indien gewenst kan de klant Blink Make-Up en Remover aanschaffen.

 

 

Wimperstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Pieter Verweijweg 14, 3151 KB Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81
KvK-nummer 63901331. Opbellen
E-mail