© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Koop hier de allerbeste wimperextension producten voor een super scherpe prijs! 

En verdien meer in je salon!


Hoi collega wimperstylist,

Waarom ik deze webshop begonnen ben
Uit eigen ervaring weet ik dat je als stylist keihard moet werken. Je moet je langdurig concentreren en toch nauwkeurig blijven werken. Alleen de échte rasperfectionisten kunnen dit werk doen. Als je eenmaal meer ervaring hebt, werk je sneller. Tot een bepaalde hoogte dan, want voor een perfect eindresultaat neem je de tijd. Je maakt dus lange dagen en omdat goede producten duur zijn, heb je een relatief laag uurtarief. Ik vind dat dit anders kan. Goede wimperextension producten hoeven helemaal niet duur te zijn en daarom ben ik deze webshop begonnen! Zodat wimperstylisten de kans krijgen meer over te houden, door de beste producten voor een super scherpe prijs te kopen. De webshop is bewust lekker basic. Zodat de prijzen ook basic blijven. 

Tot in den treure uitgetest
Alleen de allerbeste producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding komen op de site. Stuk voor stuk wimperextensions met een uitstekende retentie en een indrukwekkend eindresultaat! Ik heb de producten uitgebreid getest in de salon en gebruik ze dagelijks. Het is dan ook niet voor niets dat ik hele families tot mijn klantenkring kan rekenen en dat klanten van heinde en verre naar mij toegereden komen. 

Overtuig jezelf: bestel een gratis mixdoosje 
Ik snap best dat je niet zomaar op een ander merk wimperextensions overstapt. Dat zou ik ook nooit doen. Kijk voor foto's van sets waarbij deze wimperextensios zijn gebruikt op de Facebooksite van salon WimperPrinses. Twijfel je nog steeds? Bestel dan kosteloos een mixdoosje Russian 2-10D ter waarde van 12,99 excl. BTW, waarmee je 4 nieuwe sets kan plaatsen of flat lashes ter waarde van 13,99 excl. BTW, waarmee je ca. 8 tot 10 sets plaatst. Je betaalt alleen verpakkings- en verzendkosten a 5,95 euro (maximaal 1 per persoon/adres). Wil je een gratis mixdoosje van WimperPrinses ontvangen? Boek dan 5,95 euro over naar WimperPrinses, IBAN NL46 INGB 000 80 20 607 tnv WimperPrinses. Zet in het omschrijvingsveld: gratis mixdoosje, zet erbij of je flat lash of Russian wil en voeg je adresgegevens toe. 

App of mail gerust als je vakinhoudelijke vragen hebt of als je nog wat wil weten of de producten van deze webshop. Ik wens je veel werkplezier met deze super fijne wimperextension producten! 


Groetjes van Sunny van Affelen van Saemsfoort, wimperstylist en eigenaar webshop WimperPrinses

Opbellen
E-mail