© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Verzorging wimperextensions

 

Zo blijven je wimperextensions van WimperPrinses lang mooi....

Let op vocht direct na plaatsing
De extensions mogen de eerste twee dagen na de behandeling niet nat worden, zodat de lijm extra goed kan drogen en doorharden. Met name de eerste 2 uur na de behandeling is cruciaal. Reinig je gezicht rond de ogen de eerste twee dagen bijvoorbeeld met een natte make-up wattenschrijfje.

Reinig je wimpers goed
Als je voor het eerst wimperextensions hebt, is het best spannend om na de eerste twee dagen je ogen nat te maken. Toch is het grondig reinigen van je wimpers heel belangrijk. Het is de natuurlijke functie van de wimpers om stof en vuil op te vangen. Als je je wimpers niet goed reinigt, gaan je ogen prikken en tranen door het stof en vuil. Daarom adviseer ik je om 's ochtends en/of 's avonds de ogen en wimpers aan de wastafel te reinigen onder een zacht stromende koude kraan. Houd de ogen gesloten onder de straal voor circa 6 seconden en open de ogen onder de straal voor circa 2 seconden. Bij het wassen van het haar kan je indirect de douchestraal over je wimperextensions laten lopen en ze zo reinigen.


Niet in de ogen wrijven
Dep de ogen zachtjes droog met een handdoek na het wassen van je gezicht. Bij jeuk kan je zachtjes met de nagel op het ooglid drukken, net als toen je nog mascara droeg. En het kan zijn dat er sterke wrijving op je wimpers komt als je op je buik of zij slaapt. Een goede tip is om dan op de rand van het kussen te slapen, zodat de ogen vrij van het kussen zijn.


Niet permanenten en krullen
Blink wimperextensions hoef je niet te permanenten of te krullen met een wimperkrultang. Dit is overigens ook niet mogelijk.
 
Af en toe sauna is geen probleem
Bij dagelijks gebruik echter kan dit de levensuur van je extensions wel verkorten en eerder onderhoud tot gevolg hebben. Plan een saunabezoek in vlak voordat je voor een refill komt. Eventuele schade aan de extensions kan ik dan gemakkelijk weer herstellen. 
 
Geen olie op of vlak bij de extensions
Producten op oliebasis zijn funest voor de extensions, omdat ze de lijm oplossen. Gebruik alleen make-up en verzorgingsproducten op waterbasis in de buurt van je extensions. 

Nooit zelf extensions verwijderen of eraan trekken
Probeer nooit zelf je extensions te verwijderen en trek ook nooit aan een extension. Anders kan je je natuurlijke wimpers beschadigen. Alleen een gecertificeerde wimperstylist kan veilig wimperextensions verwijderen. Eventuele scheefgegroeide extensions verwijder ik tijdens een refill, waarna een nieuwe geplaatst wordt. Probeer zo weinig mogelijk aan je extensions te komen. 

Hoe lang extensions mooi blijven, hangt van jouzelf af
WimperPrinses gebruikt het beste materiaal (flexibele, handgemaakte wimperextensions en een van de beste lijmen van Blink). Bij de een blijven precies dezelfde wimperextensions langer mooi dan bij de ander en soms verschilt het ook per refill hoe lang ze mooi blijven. Dit komt door het volgende. Hoe strikt volg je de verzorgingstips op? Komt er ook indirect (via bijv. handdoek, kussen of je hand) geen olie van je nacht- of dagcreme op je extensions? Het kan zijn dat je zonder dat je het weet onrustiger slaapt, waardoor je extensions meer te lijden hebben. Hoe sterker (dikker), langer en meer wimpers, hoe beter ze over het algemeen blijven zitten. Maar het allerbelangrijkste is dat je de nazorginfo goed opvolgt. Ook bij klanten met zwakkere wimpers kunnen extensions zeer goed blijven zitten! Een kortere lengte extensions blijft vaak net even beter zitten. Ook kan het zijn dat je de ene keer meer nieuwe haartjes krijgt, waardoor je iets sneller je extensions verliest. Russian volume blijft langer mooi dan 1 op 1, doordat het steviger vastzit en door de waaier bovenin zie je het minder als je extensions verliest. 

 

 

Wimperstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Pieter Verweijweg 14, 3151 KB Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81
KvK-nummer 63901331.

Opbellen
E-mail