© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Al je vragen over wimperextensions beantwoord!


Zijn wimperextensions onschadelijk voor de eigen wimpers?
Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor je eigen wimpers. Mits je er niet aan trekt of ze zelf probeert te verwijderen. Alleen een erkende en goed opgeleide wimperstylist kan dit voor je doen. Ook is het belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen.

Kan ik alles met mijn wimperextensions doen?
Wimperextensions zijn bestand tegen water, zonlicht, zweet en zee en af en toe een saunabezoek is geen probleem. Het allerbelangrijkste is dat je make-up en verzorgingsproducten gebruikt op waterbasis (en dus niet op oliebasis). Meer informatie over de verzorging van je wimperextensions lees je hier.  


Kan je meer vertellen over wimperextensions voor de onderkant van de wimpers?

Op de onderkant gebruik ik ultradunne, zachte en flexibele extensions in de lengte 5 en 6. Op de korte haartjes in de hoeken plaats in de korte lengte en in het midden de langere lengte. Onderwimpers maken je look helemaal af. Je hebt geen mascara meer nodig. Niet voor niets is dit de nieuwste trend en zie je regelmatig sterren en modellen met extensions aan de boven- en onderkant. Je ogen spreken nog meer! Je kan kiezen uit de Naturel Look (dikte 0,10), Super Verzorgd (0,15) of Glamour (0,20). Je onderwimpers vernieuwen sneller dan je bovenwimpers. Om de twee tot vier weken is je gehele onderwimperrand vernieuwd. Vandaar dat je extensions aan de onderkant korter mee gaan dan die aan de bovenkant. Je extensions aan de onderkant gaan dus twee tot vier weken mee.  Extensions op de onderwimpers zijn snel geplaatst. Afhankelijk van de dikte van jouw wimpers, ben ik er slechts ca. 30 minuten mee bezig. 

Waarom zijn wimperextensions bij WimperPrinses zo betaalbaar?
Luxe beautysalons berekenen de kosten van de dure locatie aan hun klanten door. Ik wil wimperverlengingen bereikbaar maken voor meer mensen. Daarom werk ik met een sfeervolle en professionele ruimte vanuit huis en neem ik genoegen met lagere prijzen.

Waarom is bijvullen nodig?
Iedereen verliest elke dag een paar natuurlijke wimperhaartjes. De extension zit vast aan het natuurlijke wimperhaartje en valt mee uit. Vervolgens groeit er een nieuwe natuurlijke wimperhaar aan. Na 6 tot 8 weken zijn alle natuurlijke wimpers vervangen door nieuwe (en zijn dus ook alle extensions mee uitgevallen). Tussentijds elke 3 weken opvullen is het mooist.

Wat houdt de 1 op 1 methode in?
De wimperextensions plaats ik volgens de 1 op 1 methode. Op je bovenste ooglid zitten zo'n 80 tot 120 wimpers. Iedere natuurlijke wimper verleng ik met een wimperextension.

Wat houdt de volume methode in?
Hetzelfde als de 1 op 1, waarbij ik extra volume creëer door iets kortere haartjes naast de afgesproken lengte te plaatsen. Ook kan ik aanvullend volume extensionhaartjes plaatsen, waarbij 2 tot 10 ultradunne haartjes op een natuurlijke wimper geplaatst worden.  

En wat is de Russian methode?
Een unieke methode om veel volume te creeeren! De laatste innovatie op het vlak van wimperextensions. Bij de Russian 2-10D super volume wimperextensions plaats ik 2 tot 10 ultradunne haartjes op iedere natuurlijke wimper, afhankelijk van de sterkte en dikte van je wimper. De methode wordt ook wel 3D genoemd. 


En wat is het verschil tussen de 1 op 1 methode, trosjes/plukjes en wimperstrips?
Bij de 1 op 1 methode plaats ik op elke natuurlijke wimper een extension. Deze methode is het mooist, meest natuurlijk en het valt nauwelijks op als er een  extension samen met je natuurlijke wimper uitvalt. Ook is de methode bewezen onschadelijk voor je natuurlijke wimpers. Dit in tegenstelling tot de goedkopere trosjes/plukjes methode. Dit blijft alleen maar voor een paar dagen mooi. Want als een plukje van de plukjeswimper uitvalt, krijg je een klein gat in je wimper. Ook zijn de plukjes zwaarder dan de 1 op 1 methode, waardoor je ze alleen maar voor een korte periode kan dragen. En tot slot het verschil met wimperstrips: die zijn alleen maar voor één avondje bedoeld. Dit verklaart ook het verschil in prijs en de duur van de behandeling. Kortom, de 1 op 1 methode (en ook de Russian 2-10D) zijn de enige methodes waar je het langst op een veilige manier plezier hebt van je prachtige wimperverlenging.

Hoe lang duurt de behandeling?
Het plaatsen van wimperextensions is een secuur en arbeidsintensief werk. Afhankelijk van het aantal wimpers duurt het plaatsen van een hele set ruim 2 uur. Mits u goed de nazorginformatie opvolgt, duurt opvullen gemiddeld 1,5 uur.

Uit welke looks kan ik kiezen?
Je kiest zelf je look: natuurlijk, super verzorgd of de sterrenlook. Of kies een look die er tussen in zit! Bij elke look hoort een bepaalde dikte, krul en lengte wimperextension. Natuurlijk adviseer ik je hier bij en laat ik je voorbeelden van mijn werk zien. Je eigen wimpers hebben een lengte van ongeveer 7 tot 10 mm. Het is het beste als je niet meer dan de helft aan extra lengte kiest.

Voel je de wimpers zitten?
De extensions zijn vederlicht, waardoor je ze niet voelt zitten.

Zie je dat de extensions niet natuurlijk zijn?
De wimperextensions van Blink zien er heel natuurlijk uit, veel natuurlijker dan mascara. De wimpers worden voller, dikker en langer, waardoor je ogen prachtig omlijst worden. Ze zitten heel stevig vast op je wimpers.

 

Er zijn make-up producten op waterbasis. Is dat nodig?
Ik vind dat wimperextensions niet onnodig duur gemaakt moeten worden. Als je je strikt houdt aan mijn verzorgingstips voor wimperextensions, zijn weinig aanvullende producten nodig. Het enige product van échte toegevoegde waarde is een olievrije Make-Up Remover en oogpotlood. Handig als je bijvoorbeeld oogschaduw boven de wimperextensions gebruikt (alleen droge, geen créme) en dit weer wilt verwijderen. Als je aan de binnenkant van of op je onderste ooglid oogpotlood gebruikt, raad ik wel het oogpotlood voor wimperextensions aan. Ook als u boven de ogen make-up wilt gebruiken, is het nodig om speciale make-up te gebruiken en dit te verwijderen met de Make-Up Remover voor wimperextensions. U kunt deze producten bij mij aanschaffen.


Ik draag lenzen en soms een bril. Kan ik dan wel wimperextensions nemen?
Absoluut! Iedereen kan wimperextensions nemen. Graag adviseer ik je over de lengte en krul van de wimperextensions, zodat ze niet tegen je bril aan komen.

Hoe oud moet je zijn voor wimperextensions?
De minimale leeftijd die WimperPrinses hanteert voor het plaatsen van wimperextensions is 16 jaar, mits één van de ouders schriftelijk toestemming geeft. 

Is het nodig om mijn lichte wimpers eerst te verven voordat ik extensions krijg?
Nee, dit is niet nodig. De wimperlijm is zwart en de wimperextensions zijn dat ook. Je ziet het verschil niet tussen de lichtere eigen wimpers en donkere extensions.

Ik wil permanente make-up en wimperextensions nemen. Kan dat?
Ja, maar het is wel belangrijk dat de permanente make-up vóór de wimperextensions aangebracht worden en dat het volledig genezen is.


Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?
Bijna iedereen kan wimperextensions dragen. Alleen als je geen wimpers hebt, een oogziekte of een huidaandoening rond het oog kan het niet. Bij oogontstekingen kan ik de behandeling pas uitvoeren als de ontsteking volledig genezen is.

Uit wat voor materiaal bestaat de wimperextension?

Blink Mink wimperextensions zijn gemaakt van een natuurlijk uitziend en aanvoelend synthetisch materiaal. Er zijn ook Blink Real Mink wimperextensions, die gemaakt zijn van echte nertshaartjes. Deze extensions voelen even zacht aan als de synthetische variant, maar zijn twee keer zo duur. Uit oogpunt van de diervriendelijkheid kies ik bewust uitsluitend voor de net zo mooie synthetische variant.

Ik gebruik kunsttranen omdat ik droge ogen heb. Is dat erg?
De meeste kunsttranen bevatten olie. En olie mag niet op de extensions komen, omdat dit de lijm oplost. Daarom adviseer ik u Hylo Comod kunsttranen te gebruiken van UrsaPharm Benelux, deze bevatten geen olie en kunt u gerust gebruiken als u wimperextensions heeft. Hylo Comod kunt u online of bij uw opticiën aanschaffen of u bestelt ze via uw apotheek.

Hoe zit het met allergieën?
Tijdens de behandeling plak ik de onderwimpers af met een speciale tape, zodat de onderkant niet met de bovenkant kan verkleven. Als je een pleisterallergie hebt, gebruik ik de speciale plastic Transpore Tape tijdens de behandeling. De wimperextensionlijm van Blink is anti-allergisch en breng ik uitsluitend aan op de wimper (en dus niet op de huid). De lijm voldoet aan de strenge Europese wettelijke normen (Europese Veiligheidsinformatiebladen MSDS, overeenkomstig verordering EU 453/2010). Haar is 'dood' materiaal en kan dus niet allergisch op de behandeling reageren. Het gebeurt zelden, maar heel soms komt het voor dat een klant na verloop van tijd een allergie opbouwt tegen de gassen van de lijm die de eerste 48 uur bij het drogen vrijkomen. Blink heeft in zo'n geval een speciale lijm en ook is het dan mogelijk om de extensions nog iets verder van de huid op de wimper te plaatsen.

 

Wimperstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Pieter Verweijweg 14, 3151 KB Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81
KvK-nummer 63901331.


 

Opbellen
E-mail