© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Haarextensions bij HaarExtensionPrinses:

Veilig, niet van echt te onderscheiden én betaalbaar in Westland e.o.!


Droomhaar voor iedereen
Een prachtige volle bos haar is zonder overdrijven een 'sierraad voor je uiterlijk'. Het is dan ook niet verwonderlijk dat iedereen dat wel dolgraag zou willen hebben. BN-ers en topmodellen staan veelal met indrukwekkend mooie lange haren op de rode loper en catwalk. Op een paar geluksvogels na krijgen maar weinig mensen dit van nature zo mee. Maar gelukkig zijn haarextensions tegenwoordig zo mooi dat het niet meer van echt te onderscheiden is, waardoor een mooie volle bos haar onder handbereik komt én het mooie is dat het betaalbaar is voor iedereen!

Dus heb jij van jezelf kort haar en duurt het je te lang om het te laten groeien? Of heb je wel lengte, maar mis je juist volume? Of wil je juist liever een kleurtje in je haar laten zetten zonder dat dit ten koste gaat van je eigen haar? Dan zijn hairextensions, aangebracht met de vlechtmethode, echt iets voor jou! Haarextensions die bevestigd zijn met eigen vlechtjes zijn bewezen veilig voor je haar én het valt zo natuurlijk dat iedereen zich afvraagt hoe het komt dat je haar opeens zo prachtig eruit ziet! 

Puur natuur methode
Het mooie van de vlechttechniek is dat het 'puur natuurlijk' is. Er komt GEEN hitte, chemische middelen, hard materiaal of veel druk op één plek aan te pas! Dit in tegenstelling tot andere bevestigingsmethoden, zoals wax, lijmstrips, microrings en clip ins. De haarextensions zitten vast aan een vlechtje van je eigen haar en we gebruiken ook draad en elastieken. Het aanbrengen van extensions is absoluut maatwerk. Bij iedereen zit de vlecht op een andere plek en de dikte verschilt ook per persoon, variërend van 1,5 tot 0,5 cm dikte. Je ziet de platte, kleine vlechtjes niet zitten. 

Haarextensions gaan ca 1 a 1,5 jaar mee
Als je goed voor je haarextensions zorgt en als je kwalitatief goede extensions aanschaft, kan je met gemak een jaar tot anderhalf jaar hiermee vooruit. De haarextensions van tegenwoordig zijn van dusdanige kwaliteit dat het verschil met je eigen haar niet is te zien. Mits je het juiste merk aanschaft en hairextensions neemt van echt haar. 

Onzichtbaar
Ook zetten wij de haarextensions op een dusdanige manier dat je ze niet ziet zitten. Dus ook niet als je je hand door je haar haalt of als de wind er doorheen waait. Goede hairextensions zijn niet spotgoedkoop, maar wel voor vrijwel iedereen financieel weggelegd. Een haarverlenging bestaat uit haarmatjes (ook wel weaves, wefts of haarstukjes genoemd) en vlechten van je eigen haar waar we de matjes op bevestigen. De eerste keer betaal je voor de vlechten en je schaft haarmatjes aan, de keren erna herbruiken we het haar en betaal je dus alleen voor het opnieuw invlechten. 

Afspraak maken voor droomhaar?
Op zoek naar haarextensions in de buurt van Hoek van Holland, Maasdijk, 's-Gravenzande, Heenweg, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen (regio Westland), Maasland, Maassluis en omstreken? Ben je op zoek naar een professionele haarextensionexpert bij jou in de buurt, die toch betaalbaar is? En wil je graag stralen met een prachtige bos haar? Kortom het haar waar je altijd al van droomde? Neem dan met mij contact op via 06-37 38 26 81 (bij voorkeur via WhatsApp). De salon vind je aan de Pieter Verweijweg 14 in Hoek van Holland. Graag tot ziens! 

Meer info vind je op mijn website haarextensionprinses.nl. 

Opbellen
E-mail