© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Wil jij ook een prachtige oogopslag? 

Wil jij ook waanzinnig mooie wimpers? Bel me dan gerust! Afspraken maak ik bij voorkeur telefonisch via 06- 37 38 26 81 of stuur me een bericht via WhatsApp. Ik werk uitsluitend op afspraak. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur (dinsdag en donderdag tot 14.30 uur) en van 18.15 tot 22.00 uur. Woensdagochtend gesloten en vrijdagochtend geopend om 9.00 uur tot 12.00 uur. Wil je bij verhindering dit zo spoedig mogelijk doorgeven (uiterlijk 24 uur van te voren).

Lenzen uit en geen make-up
Wil je zonder oogmake-up (boven en onderste ooglid) naar de afspraak komen? Draag je lenzen? Neem dan een lenzendoosje mee, zodat je ze vlak voor de behandeling even uit kunt doen.

Contant betalen
Uitsluitend contant betalen is mogelijk.

Wil je meer info over wimperextensions? Je bereikt me best via WhatsApp. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden, zie onderin de site.

Voorbeelden van mijn werk vind je op mijn Facebook account. Referenties vind je daar ook en in het gastenboek op deze site (desktopversie site).

 

 

Wimperstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81
KvK-nummer 63901331.
 

 


 


 


 

Opbellen
E-mail